Følg mig  

 


     
Online Booking        
 

 


SKØNHEDSPLEJE


KROPSTERAPI


v/Pernille Høi

Klinik og butik:

Grønnegade 56
8000 Århus C

Tlf.: 26 21 22 47

Åben efter aftale.

Akupunktur

Første gang du kommer fortæller du om din problemstilling, symptomer og øvrige helbredstilstand. Jeg laver en kort undersøgelse, hvor jeg kikker på din tunges belægninger, mærker kvaliteten af din puls ved håndleddet og trykker /mærker efter på forskellige punkter rundt om på kroppen. Ud fra ovenstående sammensætter jeg en behandlingsstrategi og udvælger akupunktur punkter til dit behandlings forløb.
Jeg isætter akupunktur nåle med en hensigtsmæssig og skånsom teknik, så din behandling kan blive en rolig og afslappende oplevelse.

Jeg har praktiseret som akupunktør siden 2004. Jeg har god erfaring med akupunktur behandling  af symptomer ved muskler, sener og led, samt astma, stress, angst, fordøjelses problematikker og afhængigheder af eks, slik, cola, kaffe. 

Akupunktur er også supereffektiv til behandling af rygestop (1-2 behandlinger)
Akupunktur kan også gives som alternativ til botox, til behandling af rynker og slap hud i ansigtet. Se evt. i menuen under kosmetisk ansigtsakupunktur.

1. behandling incl. diagnose

545,-

Efterfølgende behandlinger

445,-

Er du medlem af Sygeforsikringen  Danmark kan du få tilskud på 115 kr. til 1. behandling og 75 kr. til efterfølgende behandlinger.
 Jeg indsender din regning elektronisk til Danmark, der herefter udbetaler dit tilskud til dig.
 
Har du en sundhedsforsikring, kan du forud for din behandling, søge hel eller delvis tilskud til akupunktur.
Du skal selv indsende din regning til forsikringen til refusion. Efter afregning hos mig mailer jeg en kvittering med alle nødvendige oplysninger, som du bare kan sende direkte videre sammen med dit sagsbehandlings nummer.

Jeg er RAB registreret ved DAKOBE

Se vores afbudsregler på prislisten eller under åbningstider