Følg mig  

 


     
Online Booking        
 

 


SKØNHEDSPLEJE


KROPSTERAPI


v/Pernille Høi

Klinik og butik:

Grønnegade 56
8000 Århus C

Tlf.: 26 21 22 47

Åben efter aftale.


Ansigtsbehandling

Jeg forhandler og udfører behandlinger i Exuviance, et medicinsk udviklet hudplejesystem, som bygger på videnskabelige dokumenterede ingredienser som AHA-syre, retinol, vitaminer og antioxidanter, udviklet af de 2 læger fra USA Dr. Eugene Van Scott, der er dermatolog, og Dr. Ruey Yu, farmakolog med speciale i dermatologi.

Hudplejesystemet fra Exuviance er udformet med det formål at tage hensyn til de individuelle behov hos kunder. Alle hudtyper kan anvende Exuviance, også følsom hud. Det er kombinationen af de skånsomme syrer fra Exuviance, som skaber det fantastiske resultat. Produkterne i hudplejesystemet fra Exuviance er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces, der accelereres så cellefornyelsen stimuleres.

Avanceret hudpleje terapi, til pleje og vedligeholdelse af huden eller et mere koncentreret forløb til behandling af specifikke problematikker. Eks. slap og rynket hud, tørhedslinjer, pigment pletter, rosacia, atopisk eksem, kraftig acne, acne ar, uren hud og åbenstående porre.
Første gang, vælger du Exuviance KLASSISK ansigtsbehandling. Herefter vælger du selv, om det skal være KLASSISK eller den korte opfølgende behandling.
Har du brug for et kur forløb, vælger du opfølgende behandling med 1-3 ugers interval. Dette øger tolerancen over for AHA og giver mulighed for at øge styrken, det arbejder dybere og mere effektivt i huden. Hos mig får du professionel og grundig vejledning i daglig pleje af huden. Alle Exuviance Ansigtsbehandlinger kan kombineres med Beauty Angle lys.

Exuviance Klassisk ansigtsbehandling (60 min.)
- Dobbelt afrensning af huden i ansigt og hals
- Hudanalyse
- Anti-age/clarifying booster og AHA frugtsyre peeling
- Let dybderens af hudens porre
- Ansigts- og bindevævsmassage
- Special maske og øjenmaske
- Afsluttende serum og cremer

599,-

Exuviance ansigtsbehandling med dybderens (50 min.)
- Dobbelt afrensning af huden i ansigt og hals
- Clarifying booster og AHA frugtsyre peeling
- Dybderens af hudens porre
- Special maske
- Afsluttende cremer

499,-

Exuviance Quick ansigtsbehandling (40 min.)
- Dobbelt afrensning af huden i ansigt og hals
- Anti-age/clarifying booster og AHA frugtsyre peeling
- Special maske
- Afsluttende cremer

449,-

Beauty Angel ansigtsbehandling (40 min.)
- Dobbelt afrensning af huden
- Peeling
- Beauty Angel EMT special maske
- 15 min. Beauty Angel lys
- Afsluttende cremer

675,-

Exuviance DeLux ansigtsbehandling (75 min.)
- Dobbelt afrensning af huden
- AHA frugtsyre peeling
- Ansigts- og bindevævsmassage
- Håndbehandling (peeling, maske, indpakning)
- Special maske
- 15 min. Beauty Angel lys
- Afsluttende cremer

925,-

Retinol peeling, A-vitaminsyre peeling
Kraftig eksfoliering til alle hudtyper. Reparerer hudens dybe strukturer og stimulere dannelsen af nye hudceller, så overfladen i huden bliver mere glat og fri for fine linje. Reparationen i de dybe hud strukturer er så effektiv, at rynker minimeres synligt. Hudtonen bliver ensartet og hudens porre og eventuelle arvæv minimeres.
En Retinol peeling forgår hurtig og enkelt, og restitutions tiden er minimal. Regelmæssig behandling styrker huden og dens barriere, dette gør ældningsproces i huden langsommere.  2-4 dage efter peelingen kan der opstå en afskalning, der kan varer 2-5 dage alt efter din hudtype. Ved kurforløb kan peelingen gentages efter 4-6 uger. Huden er hverken rød eller irriteret når du går her fra. Huden må ikke udsættes for direkte sollys de første 48 timer og du må ikke rører ved din hud indtil Retinol peelingen er afvasket.

Selve klinik behandlingen
Dobbelt afrensning
Akupressur massage med Serum
Retinol peeling. Huden observeres i 10 min. 

Herefter er behandlingen i klinikken færdig. Peelingen skal virke på huden i 3-8 timer efter min anvisning, du vasker den selv af derhjemme med det anbefalede renseprodukt og påfører herefter creme, begge dele fra Exuviance, der passer til denne Retinol peeling (der må ikke bruges andet den første uge) Efter en ugen må du anvende den anbefalede fugtmaske.

1 Retinol peeling behandling

995,-

Kurforløb
2. Behandling (inden 6 uger fra 1. behandling)
3. Behandling (inden 6 uger fra 2. behandling)

895,-
795,-Læs mere om ansigtsløft behandlinger på siden om Acu FaceLift og Japansk Lifting

Se afbudsregler på prislisten eller under åbningstider