Følg mig  

 


     
Online Booking        
 

 


SKØNHEDSPLEJE


KROPSTERAPI


v/Pernille Høi

Klinik og butik:

Grønnegade 56
8000 Århus C

Tlf.: 26 21 22 47

Åben efter aftale.

Exuviance


Hudplejesystemet er udformet med det formål at tage hensyn til de individuelle behov hos forbrugere, som ikke har brug for en hudlæge, men som alligevel ønsker at udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem.
Produkterne i Exuviance Skin Care System er udviklet til at fremme hudens naturlige fornyelsesproces.  Når cellefornyelsen stimuleres og accelerere, erstattes de døde hudceller hurtigere. Hudens immunforsvar forbedres og hudens dybere lag bliver stærkere. Resultatet er en fast og mere glat hud med et sundere og mere ensartet udseende.
Exuviance er for alle, både mænd og kvinder i alle aldre, også for dem der ikke nødvendigvis har et hudproblem, men bare vil vedligeholde en flot hud ved at bruge nogle effektive hudplejeprodukter og modtage en ansigtsbehandling en gang i mellem.

For dig der har udfordringer med din hud er det vigtigt at holde fast i det anbefalede hudplejeprogram - og vær tålmodig.
Et Exuviance ansigtsbehandlingsforløb påbegyndes i klinikken, opfølges og afsluttes herefter hver gang derhjemme, med din anbefalede daglige hudplejerutine.
Ansigtsbehandlingerne i klinikken udføres med 3-4 ugers mellemrum.
Efter 4-6 måneder med Exuviance ansigtsbehandlinger i klinikken og fast brug af dit anbefalede hjemmehudpleje program begynder resultatet af din indsats at vise sig.

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to læger, Dr. Eugene Van Scott, dermatolog, og Dr. Ruey Yu, farmakolog fra Princeton i New Jersey i USA, som tilbage i 1988 opdagede og tog patent på alfahydroxysyreteknologien (AHA) - en af hudplejesektorens største innovationer i de seneste årtier. I dag har Exuviance mere end 120 patenter.

exuviance

Exuviance er udviklet til moderne mennesker, som ønsker virkelige resultater, uden at det bliver for besværligt og koster en formue