Følg mig  

 


     
Online Booking        
 

 


SKØNHEDSPLEJE


KROPSTERAPI


v/Pernille Høi

Klinik og butik:

Grønnegade 56
8000 Århus C

Tlf.: 26 21 22 47

Åben efter aftale.

Velkommen til ALTHEA

Jeg åbnede klinik i 1998, har siden år 2000 ligget på nuværende adresse i Århus under navnet ALTHEA. Klinikken fungerer som et klinikfællesskab hvor vi er flere der driver vores egen selvstændige klinik på samme adresse. 

Bemærk at klinikkerne kun har åben efter aftale så tidsbestilling er nødvendig.

Med en baggrund som kosmetolog, TCM akupunktør, kosmetisk ansigts akupunktør, fysiurgisk massør og bindevævsmassør, har jeg et bredt fagligt fundament for at drive og udøve holistiske behandlinger inde for skønhedspleje og kropsterapi. Jeg er RAB registreret i DAKOBE (registreret alternativ behandler)

I årene der er gået har klinikken fuldt tidens udvikling, jeg holder øje med verden omkring os og forsøger bedst muligt at tilfredsstille de opstående behov fra alle de skønne mennesker, der har deres daglige besøg her i ALTHEA.

Pernille Høi


Praktiske informationer

Klinikken har kun åben efter aftale, du kan bestille tid til køb af hudplejeprodukter og gavekort i online booking eller ved at ringe til klinikken. Så er du sikker på jeg er i klinikken, og ikke er optaget af en behandling når du kommer, og at jeg har afsat tid til at give dig en god service. Vælger du alligevel at kommer uanmeldt ind i klinikken ex. for at købe noget eller bestille tid, så ring på receptionsklokken på disken, der går et øjeblik så kommer jeg ud til dig. Kommer du uanmeldt må du ikke forvente at jeg har tid til at give dig længere vejledning i brug af produkter.

Jeg gør mig umage med at overholde tiden i løbet af dagen, så jeg ikke bliver forsinket. Du kan hjælpe mig ved at være der til tiden og gerne et par minutter før, så kan du også lige nå at ryste midtbyens trafik travlhed af dig inden du skal ind og ligge ned.

jeg vil gerne skabe ro for vores gæster i klinikken i mens de er her, derfor bedes du stille din telefon på lydløs også vibratoren i telefonen, inden du træder ind i klinikken.

Der er næsten altid en behandling i gang et eller andet sted i klinikken, så undgå at smække med døren når du kommer og går. Du må også gerne tænk over hvor højt du taler når du opholder dig i butik/vente område før og efter din behandling.

Når du kommer til din aftalte behandling, er det ikke nødvendigt at melde din ankomst. jeg ved godt at du kommer og kan godt høre at du er gået ind i klinikken. Tag plads, find et blad i bunken og nyd et glas koldt vand og at du kan slappe lidt af inden det bliver din tur. Der er et toilet bagerst i klinikken. Det er nede af gangen til venstre. du er velkommen til at benytte før og efter din behandling.


Ofte stillede spørgsmål

>

Ja, du har mulighed for at købe et engangslagen til din behandling (massage, zoneterapi, akupunktur, slankebehandling) du kan også vælge at medbringe et selv så spare du 10 kr.

>

Ja, jeg sætter pris på, at du har været i bad samme dag du kommer til massage. Tænk også over hvordan du kommer om sommeren, jeg massere ikke et par sorte ildelugtende sandal fødder!

>

Ja, du skal have tøjet af når du skal have krops massage. Du beholder dine trusser/underbukser på, men resten skal af. Du bliver dækket af med store dejlige håndklæder så du ikke kommer til at fryse, så det er kun det område jeg er i gang med at massere der er frit.

>

Nej, du behøver ikke at samtale under en behandling, men hvis du har noget på hjertet har jeg 2 øre der lytter.

>

Ja, du skal fjerne neglelak fra dine tånegle hjemme fra når du kommer til fod behandling og skal sørge for at komme i åbne sko hvis jeg skal lakere dine negle (også om vinteren). Har du glemt at fjerne neglelakken beder jeg dig selv fjerne det inden behandlingen går i gang. Tiden du bruger hertil går af din behandling.

>

Nej, Du behøver ikke at have helt nyvaskede fødder, men jeg sætter pris på at de er rene.

>

Nej, Du behøver ikke at fjerne din make-up inden du kommer til din ansigtsbehandling, det gør jeg for dig inden ansigtsbehandlingen går i gang.

>

Ja, vores afbudsregler gælder for alle og nej jeg har ikke differentierede regler alt efter årsag til afbuddet.

>

Der er som regel altid mulighed for at parkere i øgade kvarteret i nærheden af klinikken.

>

Nej, du kan ikke bestille tid over mail, men jeg har et velfungerende online booking der er åben 24/7 eller du kan ringe direkte til os. Er jeg optaget af en kunde tager telefonsvarer imod din besked og jeg sørger for at ringe tilbage hurtigst muligt.

Hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her skal du ikke holde dig tilbage med at spørge løs, det er formentlig vores behandling nr. 500, men jeg er altid opmærksom på at det måske er din alder første....så spørg løs!

Se vores afbudsregler på prislisten eller under åbningstider